Loading

Hotel Helikon
sup

A közvetlen Balaton-parti Hotel Helikon teljes körű felújítást követően nyitja meg kapuit vendégei előtt, modern konferencia részleggel.

Helyszín információk

Bemutatkozás


A szálloda konferencia részlege külön bejáraton közelíthető meg, balatoni panorámás termük és a hozzátartozó terasz gyönyörű látványt biztosít, mely garantáltan felejthetetlenné teszi rendezvényét. A konferenciaközpont kialakításában adódóan akár több rendezvény párhuzamosan lebonyolítható. 

Termek

Összesen négy rendezvényteremmel rendelkezik, melyek könnyű megközelíthetőségéről saját konferenciabejárat és lift gondoskodik. Tetszés szerint szekcionálható nagytermük Balatonra néző ablakai és a hozzátartozó panorámaterasz páratlan látványt és exkluzív minőséget képvisel a Keszthelyi-öbölben.


Catering

A hazai és nemzetközi konyha legkedveltebb fogásait biztosítja vendégeik részére. Tágas, légkondicionált, ízlésesen berendezett éttermükből csodás balatoni panorámában gyönyörködhetnek. Rendezvényeinkre egyedileg alakítjuk ki a kávészünetek és esetleges étkezések menüsorát a megbízó igényeire szabva.


Extra szolgáltatások

Háromszintes wellness részleg, saját parkoló (busz parkolás és kerékpár tárolási lehetőség), elektromos autó töltés


Terem kapacitások
Terem neve Alapterület
Terem I. 248 m2 260 fő 130 fő 130 fő 130 fő
Terem II. 51 m2 50 fő 30 fő 30 fő 25 fő
Terem III. 28 m2 25 fő 10 fő 10 fő 15 fő
Terem IV. 54 m2 50 fő 30 fő 30 fő 25 fő

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ...

Kérjen ajánlatot

Kérjük, valamennyire töltse ki az alábbi adatokat, hogy kollégánk összeállíthassa az Önnek és cégének szóló egyedi ajánlatot! (Az ajánlat e-mailen fog érkezni, ezért kérjük, hogy a címet gondosan ellenőrizze!)


Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat.

Hotel Helikon

Keszthely

Nyugat-Dunántúl, Balaton és környéke

  • Keszthely, 8360, Mikus Gyula sétány 5.


Távolságok nagyvárosoktól
  • Zalaegerszegtől 0.4 órára
  • Székesfehérvártól 1.5 órára
  • Győrtől 2 órára
  • Budapesttől 2 órára

Budapestről és vidékről is könnyen megközelíthető. A fővárosból az M7-es autópályán keszthelyi kijáratig, majd a Hotel Helikon táblákat követve a Balaton-partot elérve található a szálloda. A tömegközlekedéssel Keszthely vasútállomás/buszpályaudvar állomásig, majd néhány perc sétára a Hotel Helikon táblákat követve a Balaton-parton megközelíthető.


A helyszín kapacitásai
  • Maximum kapacitás: 385 fő
  • Szálláshely kapacitás: 542 fő
  • Szobák száma: 176 db
  • Termek száma: 4 db